Оголошення про скликання одинадцятої сесії Олексіївської сільської ради сьомого скликання

15 листопада 2016 року о 14 годині відбудеться одинадцята сесія Олексіївської сільської ради сьомого скликання з слідуючим порядком денним:
1. Про внесення змін до рішення сесії Олексіївської сільської ради № 58 від 23 грудня 2015 року “Про сільський бюджет на 2016 рік”.
2. Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність громадянину Онищенку Віктору Пантелейовичу.
3. Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність громадянину Адаменку Юрію Борисовичу.
4. Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність громадянці Кульчицькій Світлані Володимирівні.
5. Про затвердження технічної документації та передачу земельної ділянки у власність громадянці Зайченко Надії Миколаївні.
6. Про розгляд заяви.
7. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду ПАТ «Кіровоградобленерго» земельних ділянок для розміщення та обслуговування ПЛ – 10 кВ.
8. Про затвердження Плану зонування території с. Олексіївка (Зонінг) Добровеличківського району Кіровоградської області.
9. Про затвердження Плану зонування території с. Кирилівка (Зонінг) Добровеличківського району Кіровоградської області.
10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Олексіївка Добровеличківського району Кіровоградської області.
11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Кирилівка Добровеличківського району Кіровоградської області.
12. Різне.

Опубліковано у Оголошення. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь